Cameron kvinnliga porrstjärnan infekterade porns

Jag undrar ibland om på grund av att man tillåter sig själv att tänka i de banorna är anledningen till att förhållanden idag sällan är livslånga. Det skulle sätta djupa spår i vår relation och det har inget med osäkerhet att göra. Tänk om fler bara kunde lägga kraft på att på riktigt lära känna sig själva och vara stolta över sig själva, istället för att skylla på alla andra. Sjukt respektlöst mot alla dessa människor som ofrivilligt är fast i sexköpsindustrin. Det handlar alltid i grund och botten om sin egen självkänsla.

MEN, jag är samtidigt medveten om att porr påverkar vår syn på sex.

Det där med porr

Sa du skulle inte ens reagera om Odd kollade pa porr i hemligt?? De tjejer är lika utnyttjade mentalt eller fysiskt som de prostituerade är. Så visst gillar jag porret i sig, härlig känsla men någonstans börjar ett samvete träda fram och förstöra lite för mig. Darfor ar det bast att satta press pa industrin sa att folk inte blir utsatta for overgrepp och sa att det ar sa sakert som mojligt for alla involverade. Alltså kanske du inte är rätt person att tycka att porr är helt okej? Jag ser ingen anledning till att gradera vilket som är mest orimligt — att bara lita till biologi eller bara miljö — utan nöjer mig med att säga att min uppfattning är att det handlar om ett samspel.
Comments

  • Dominik 14 days ago

    this is nice and all, but i wish they wouldn't use this guy in the "son" role all the time considering he looks at least as old if not older than the "mom" usually looks, and his dick is below average size for porn

  • Sonny 16 days ago

    Amazing woman!

  • Damian 11 days ago

    This woman has the face of an angel.